Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Lina - 3 februari 2009 12:42

Igår opererades Minna för sjuttiandra gången i sitt liv.

Nej inte så många gånger men det är då närmare 10 än 5 stora OP på denna dam. Allt gick bra, de tog bort en Epulid och skrapa lite tandsten så jag vart tvåtusen kronor fattigare, men så är det att äga hund.


Ginza och jag håller på att bygga upp en ny relation mellan oss (kan meddela att hon gillar det). Den bygger på att få upp henne i en högre aktivitetsnivå och förväntan hos mig. Så just nu kampar vi och leker och så kommer det ett fot mitt i leken. Det säger väl inte riktigt bam vid min sida men hon börjar jobba sig in riktigt bra och det bara lyser i ögonen.

Det är ju inte bara hunden som ska lära sig utan även jag måste bli bättre på att vara lite mer alert. Det finns mycket som man själv behöver träna på som att, gå bättre spår, gå rakt, rakare svängar, bättre koll på fötterna, ja listan kan göras lång.


Just nu är det en riktigt tråkig period på året. Ingen sol mycket snö och mer snö på gång men ett par ljusglimtar bli det ju snart för då bär det av till Nynäs och valpträff för H:arna och pappa Ask kommer också. Det ska bli så kul att träffa alla er.


En sak till jag har bokat tid för Röntgen till Ginza. Så den  10 februari kl 16.15 håller vi tummarna att det blir bra. Fast jag tror inget annat heller.


Återseende…….

Ovido - Quiz & Flashcards