Alla inlägg den 15 augusti 2008

Av Lina - 15 augusti 2008 20:29

Ja helgens utställning är i fara.

Har legat i hög feber och hals ont sedan i måndags, typiskt när Pär är borta så blir man klen men som tur var var Isak i Leksand med Farfar och Viktor kunde Farmor ta tills Pär kom hem från sitt kräftfiske några timmar senare (med dålig fångst 50st på två dagar).

Fy vad det är tråkigt att vara sjuk och Ginza vart helt ställd på tisdags morgon när det bara blev frukost och en snabbis ut på gården och så går matte och lägger sig IGEN. Man kunde nästan se i hennes blick att hon vart jätte besviken på mig och vad skulle hon nu göra, hon har ju sovit ut under hela natten och var nu redo att leka ett par timmar.

Så hon tog saken i egna tänder och gick lös på sina leksaker. Hon höll på ett bra tag och jag somnade till hennes lek och VAKNADE till den också. Hon hade nog tyckt att hon visat varje konst hon kunde för mig men fick ingen reaktion så då tog sats och hoppade rakt upp på mig där jag låg på rygg och sov i min feberfrossa. Ginza gjorde såna där stamp som räven gör med frambenen när dom jaga möss i snö. Jag låg där jävligt dålig men kunde inte låta bli att le mot henne och be snällt hon kliva ner.

Så hon hoppar ner och lägger sig med en högljud suck som protest men insåg nog då att när matte är i det där tillståndet så ska nog man också ta det lugnare än vanligt. Så hon har nu vilat ut under denna vecka så nu är hennes batterier laddade :\  men inte mina för jag äter nu pencillin för streptockocer och vi får väl ser hur jag mår på söndag, är feberfri nu på kvällen så det är ett gott tecken.

Ovido - Quiz & Flashcards